Sportevenementen zijn een grote bron van herinneringen. Herinneringen die niet altijd vastgelegd kunnen worden door de deelnemers zelf. Mooie foto’s zijn die blijvende herinnering aan een mooi evenement.

Oh Shoot is gespecialiseerd in het fotograferen tijdens duursportevementen. Denk hierbij aan hardloopwedstrijden, trail runs en wielerwedstrijden. Hierbij ligt de nadruk op het fotograferen van deelnemers zodat hun persoonlijke emoties en eventueel het afzien spreken uit de resulterende foto.

Op alle opdrachten en beelden zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing.

Algemene tarieven 

Ieder evenement is anders, dus Oh Shoot maakt graag een op maat gemaakte offerte voor uw evenement. In de tarieven is het volgende standaard opgenomen:

  • Onbeperkt (commercieel) gebruiksrecht door de organisatie
  • Onbeperkt aantal foto’s in hoge resolutie
  • Niet-storend watermerk
Mini-shoot (max. 60 minuten)80
Dagdeel €200
Hele dag (twee dagdelen) €350
Extra uur65
Reiskosten €0,32per km

Opties

Korting reisafstand  <10 km30
Korting non-profit organisatie
in overleg
Meerprijs verwijderen watermerk €30

Betaalde downloads

Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van betaalde downloads door deelnemers om de kosten te drukken, zonder op kwaliteit in te leveren. De foto’s worden dan in hoge resolutie gepubliceerd op een online omgeving waar deze tegen betaling kunnen worden gedownload. De netto-opbrengst wordt direct in mindering gebracht op de kosten voor de organisatie. De prijs per download, eventuele gratis éérste downloads of andere wensen zijn altijd in overleg met u.

Licenties

Alle foto’s worden beschikbaar gemaakt in één of meerdere gebruikslicenties.

Lees meer over licenties